VindBedrijven.nl

Wat kan Vindbedrijven.nl voor u betekenen?

1. De Regelvermelding

In eerste instantie kiezen voor een eenvoudige presentatie op het Internet. Een regelvermelding is dan een prima optie. Uw bedrijf wordt dan vermeld met de NAW-gegevens plus maximaal 6 regels bedrijfsinformatie onder een rubriek naar keuze binnen ons domein. Automatisch wordt er ook een routeplanner bij geplaatst, zodat de gebruiker direct een gedetailleerde route kan uitprinten.Tevens kan, indien gewenst, de vermelding tegen meerkosten ook aan meerdere rubrieken gekoppeld worden. Mede gezien de aantrekkelijke tariefstelling is dit voor velen een aantrekkelijke manier om eens met Internet kennis te maken.

Extra uitbreidingsmogelijkheden binnen de regelvermelding zijn o.a.:

  • een hyperlink naar uw Homepage
  • een e-mail link
  • een extra foto in uw vermelding
  • een interactief responsformulier

2. Uw eigen homepage op Internet

Wij kunnen voor u een presentatiepagina (homepage) verzorgen op het Internet, onder één of meerdere rubrieken naar keuze binnen ons domein. In overleg verzorgt Vindbedrijven.nl de opmaak en het onderhoud van uw homepage.Buiten het actualiseren van de informatie, welke u bijv. per E-mail of fax aanlevert, heeft u er geen omkijken meer naar. Makkelijker kan het niet! Om uw homepage samen te stellen, kunt u volstaan met het aanleveren van een folder of een geschreven tekst (max.2 A4-tjes). De door u gewenste tekst wordt dan door ons professioneel opgemaakt en wij adviseren u desgewenst over inhoud en vormgeving van uw presentatie.

Er kunnen logo's en foto's (ook in kleur) in uw homepage verwerkt worden (max.1 per pagina). Vanzelfsprekend is uw homepage (tegen meerprijs) uit te breiden met meerdere pagina's en e-mail-responsformulieren.

3. Personeel gezocht?

Op zoek naar goed gekwalificeerde mensen? Plaats in dat geval voor een optimale respons uw vacature achter uw bedrijfspresentatie.Binnen 24 uur wordt uw personeelsadvertentie geplaatst.

Mocht u na een periode van een maand nog geen of onvoldoende respons hebben ontvangen, dan verlengen wij de looptijd van uw vacature desgewenst nog eens kostenloos met 2 extra weken.

Richtlijnen Google Mijn Bedrijf