1. Steeds meer bedrijven presenteren zich op het Internet.

Internet is het medium dat in het huidige bedrijfsleven niet meer weg te denken is. De manier waarop u zich het best kunt presenteren wordt mede bepaald door de manier waarop uw klanten u benaderen. Een feit is dat steeds meer bedrijven en particulieren Internet raadplegen voor zakelijke diensten, maar ook voor vrijetijdsbesteding! Klanten en potentiële klanten willen u vinden, gemakkelijk en snel. Natuurlijk wilt u dat deze actieve zoekers uw bedrijf vinden. Dit betekent immers omzet en nieuwe klanten.

www.vindbedrijven.nl biedt u de kennis om de stap naar het Internet te maken. Wij doen het werk, u heeft het gemak!

2. Onze diensten

Wij verzorgen uw bedrijfspresentatie onder één of meerdere rubrieken naar keuze tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij diverse services zoals het kostenloos aanpassen van uw n.a.w.-gegevens, prijzen, openingstijden etc. Wij passen dit binnen 1 werkdag aan. Hierdoor is uw informatie altijd up to date! Zo kunt u zich de kosten van nieuw drukwerk besparen. U ontdekt ongekende communicatiemogelijkheden, die voorheen voor u niet of nauwelijks te realiseren waren. Eenvoudig en snel een bedrijf vinden bij www.vindbedrijven.nl. Of het nu een autobedrijf is, een restaurant, een winkel, een verhuurbedrijf......

Wij vinden het voor de bezoeker. De database bevat gedetailleerde informatie over meer dan +/- 825.000 bedrijven. Diverse trefwoorden leiden de bezoeker op eenvoudige en snelle wijze naar het bedrijf dat hij zoekt.

3. Kort samengevat

  • Met uw bedrijfspresentatie 24 uur per dag uw (potentiële) klanten informeren over uw bedrijf, diensten en produkten.
  • De eenvoudige, overzichtelijke en snelle zoekstructuur bevordert het gebruiksgemak, waardoor uw bedrijf direct gevonden wordt!
  • Daarnaast blijven wij te allen tijde bereikbaar en bereid u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Dit kan via post, e-mail, fax of telefoon.

Vindbedrijven.nl
Rozengracht 81-C
1506 SE Zaandam
tel 075 750 20 20
fax 075 635 05 20