Bedrijfsgegevens
C.P. Moeleker B.V.
Nijverheidsweg 2
Kapelle
Trefwoorden:
Grootkeuken, Instellingen, Horecabenodigdheden, Frituurwanden, Bakwanden, Bedrijfsrestauratie, Onderhoud, Service, grootkeuken, Grootkeukenapparatuur
Bedrijfsinformatie:

C.P. Moeleker B.V.

OVER MOELEKER

Of het nu gaat om grootkeukens voor instellingen, horeca of bedrijfskantines: overal waar in het groot wordt gegeten speelt Moeleker uit Kapelle-Biezelinge een belangrijke rol - vaak al jarenlang. Als erkend specialist in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, bereidingsapparatuur, vaatwasapparatuur, koelapparatuur, RVS meubels en een hele range toebehoren doen we er dan ook alles aan om het u of uw personeel zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. In én buiten de keuken. Zodat uw gasten en eters altijd snel kunnen genieten van een heerlijke, verse en HACCP-proof maaltijd. Moeleker, bijna een kwart eeuw geleden als eenmanszaak begonnen met het onderhoud van grootkeukenapparatuur voor derden, is inmiddels uitgegroeid tot een zaak van formaat. Steeds meer instellingen, horeca- en recreatiebedrijven, dienstverleners en de industriële sector doen bij het ontwerpen, inrichten of uitbreiden van hun keuken een beroep op de professionals van Moeleker. Daarbij kunnen ze vertrouwen op een grote ervaring, een zeer deskundig en onafhankelijk advies en de uitgebreide (technische) kennis van grootkeukenapparatuur. De werkwijze van Moeleker is even simpel als doeltreffend : na een grondige voorbereiding stelt onze adviseur - samen met u - vast wat er moet gebeuren en dat voeren we vervolgens perfect voor u uit. Om te beginnen creëren we op basis van een ontwerp uw ideaalkeuken, waarbij we vooral streven naar het bestel logistieke traject van toevoer tot uitvoer van de maaltijden. Dan maakt onze ontwerpafdeling, via een geavanceerd CAD/CAM-programma voor de grootkeukenbranche (SWS) een tekening. Na akkoord volgt een gedetailleerde offerte. Vervolgens neemt onze projectleider het project over van de adviseur en de ontwerper : de installatie van uw ideaalkeuken kan beginnen!

 

HORECA

Efficiency in de keuken komt elke kookkunst ten goede: het geeft de kok nog meer vrijheid om zijn kookidealen te verwezenlijken, terwijl de restaurateur zijn gasten nooit ofte nimmer teleur hoeft te stellen. Een besef dat in de horeca steeds meer doordringt. Moeleker kan u helpen om die efficiency te realiseren. Enerzijds door de juiste keukeninrichting voor u samen te stellen. En anderzijds door het ideale concept van combi-steamen + chillen of shockfreezen te implementeren. Een concept dat steeds verder is verfijnd tot in de finesses. De state-of-the-art apparatuur neemt u zoveel werk uit handen, dat u weer extra aandacht kunt schenken aan de details die voor uw bedrijf het verschil maken.

Het principe is eenvoudig. Er zijn veel daluren in de horeca, die niet altijd optimaal worden benut. Maar door efficiënt gebruik van de combi-streamer kunt u in de daluren veel meer voorbereiden dan u denkt! Of door middel van schockfreezen kunt u seizoensproducten goedkoper inkopen en met de kerst winstgevend verkopen. Bovendien brengt u dankzij deze efficiency uw personeelskosten omlaag.

In feite komt onze horecavisie neer op de vraag: hoe zet ik een zo goed mogelijke maaltijd op tafel tegen zo min mogelijk kosten? Een visie die inmiddels wordt onderschreven op elk horecaniveau: van fastfood tot vijfsterren gastronomie, van hotelketen tot recreatiecentrum.

 

INSTELLINGEN

Van huis uit heeft Moeleker een sterke band met de institutionele markt. Op het vlak van grootkeukenopstellingen voor instellingen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, verzorgingshuizen en de overheid (zoals Defensie) hebben we onze sporen dan ook ruimschoots verdiend. We kennen alle ins &outs en houden rekening met alles wat uw bedrijfsvoering ten goede komt: een uitgekiend werkoppervlak, beperking van de engergiekosten, een ideale routing in de keuken, uiterst arbovriendelijke constructies, groot schoonmaakgemak en vanzelfsprekend de combinatie van perfect op elkaar afgestemde apparatuur.

Van intakegesprek tot oplevering: altijd voeren we intensief overleg met u als opdrachtgever. We zetten uw keukendromen om in adviezen en concrete oplossingen waar u in de praktijk echt iets aan hebt. Dat betekent een efficiënte werkplek met bedrijfszekere apparatuur in een onderhoudsarme omgeving. Zo maken we alle keukenmeubels van RVS, op maat en naadloos passend bij de opgestelde A-merkapparatuur. Dat geldt ook voor de talloze afwerkingen en aansluitingen op wand en vloer. We werken nu eenmaal volgens de strengste HACCP-eisen en daarom geven we vuil, bacteriën en andere spelbrekers geen enkele kans.

Het resultaat : pure kookefficiency, een schitterende keuken, een gegarandeerd goedverzorgde maaltijd en een hoog rendement tegen zo laag mogelijke kosten.

 

BEDRIJFSRESTAURANTS

Werknemers vormen meestal het belangrijkste kapitaal van een onderneming. De laatste jaren wordt er dan ook veel aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden, waarin werknemers optimaal kunnen presteren. Een van de dagelijkse voorzieningen die dit mogelijk maken is de bedrijfsrestauratie. In grote bedrijfsrestaurants, waar meer en meer complete maaltijden worden verstrekt, moet dan ook een professionele, perfect werkende keuken aanwezig zijn, die aan de strengste eisen voldoet. Want u kunt het zich niet permitteren dat de voedsel- en drankvoorziening zou haperen. Moeleker weet precies waarop moet worden gelet bij de planning en inrichting van uw bedrijfskeuken. Daarbij wordt zeer goed gekeken naar de HACCP-eisen, bedieningsgemak en een hoge kostenefficiency.

Ook binnen het bedrijfsleven leven vaak specifieke wensen en behoeften per branche. Zo blijkt in bedrijfskeukens een voorkeur te bestaan voor chillen en regenereren. Daarbij speelt het accuraat samenstellen van de componenten (het assembleren) een grote rol. En hetzelfde geldt voor onze specialiteit: keukens in luxe vaartuigen, voor baggerbedrijven en de offshore.

 

SERVICE

Een grootkeukenproject is wat ons betreft niet áf als er ook maar iets hapert aan de kwaliteit of aan de service. Op dat vlak kunt u van Moeleker dan ook het uiterste verwachten. Dat begint al bij de ervaring en vakkennis van onze medewerkers. Omdat al onze opdrachtgevers hun eigen specifieke ideeën hebben, hebben we voor elke situatie wel een grootkeukenspecialist in huis. Onze specialisten zijn overigens ook keurmeester. Moeleker mag in Nederland officiële veiligheidskeuringen verrichten volgens de NEN3140-norm. Daarnaast beschikken we over een fijnmazig netwerk van professionele technici en monteurs, zodat we u te allen tijde van dienst kunnen zijn, als het moet 24 uur per dag. En door het hele land.

We werken alleen met professionele apparatuur en materialen, want u wilt graag elke dag weer 100% kunnen vertrouwen op uw keuken. Ook preventief onderhoud kunt u daarom door ons laten verzorgen: zo voorkomt u storingen en zorgt u voor een langere levensduur van uw ideaalkeuken.

Contact opnemen met C.P. Moeleker B.V. - Kapelle (Zeeland)