Trefwoorden:
Kantoorapparatuur reiniging, Interieurreiniging, Glasbewassing, Sanitair reiniging , Gevelreiniging en -bescherming, Dakgootonderhoud, Textielverzorging, Graffiti verwijderen, Bouwschoonmaak, Tapijtreiniging
Bedrijfsinformatie:

Nefertiti, Bovenkarspel

Schoonmaakbedrijf Nefertiti is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een groot bedrijf. En daar zijn we trots. Tegenwoordig telt Nefertiti zestig medewerkers onderverdeeld in verschillende diensten.

Binnen Nefertiti maken wij ook duidelijk onderscheid tussen dagelijks en periodiek onderhoud onder toezicht van ambulante objectleiding. De dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden behoren tot de verantwoordelijkheid van de objectleiding. Zij introduceren, instrueren, motiveren en controleren het uitvoerende personeel. De administratie en directie ondersteunen de ambulante objectleiding wat betreft relatiebeheer, budget en kwaliteitsbewaking.

Glasbewassing

Particulieren doen veelal een beroep op ons voor glasbewassing. Dat is ook niet zo vreemd, want ramen wassen is niet alleen een lastige klus, ook is dit nog niet zo eenvoudig als u niet beschikt over de juiste middelen. Om geen risico te lopen op schade aan uw eigendom, kunt u het beste Nefertiti voor deze klus benaderen. Uw ramen zijn binnen mum van tijd en met oog voor detail schoon, door onze ervaren glazenwassers zorgen snel en vakkundig voor een blinkende buitenboel.

Dakgoot onderhoud

Regelmatig uw dakgoten reinigen is aan te raden, om de kans op lekkages te verkleinen. Als u uw dakgoten niet reinigt, kunnen bladeren, stof en zand ervoor zorgen dat hemelwater (regen) niet meer af kan lopen. Lekkages kunnen bovendien zorgen voor beschadiging van het dak en de muur en als u uw dak moet laten vernieuwen bent u veel verder van huis. Gelukkig kunt u rekenen op de expertise van Nefertiti. Schakel ons een keer per jaar in om uw dakgoten en dakgootlijsten te reinigen. Bovendien is dat ook goed voor het behoud van uw schilderwerk.

Zakelijke klanten

Naast particulieren werkt Nefertiti ook vaak voor zakelijke klanten. Zij kunnen bij ons terecht voor specalistische reiniging. Denk daarbij aan de schoonmaak van computer-, kantoor- en telecommunicatieapparatuur. Niet alleen maakt u een goede indruk op uw klanten met schone apparatuur, ook uw medewerkers zullen gemotiveerder werken.

Onze medewerkers werken uiteraard alleen met de beste en moderne schoonmaakmiddelen. Uiteraard houden wij bij Nefertiti ook rekening met het milieu. Onze schoonmaakmiddelen zijn agressief tegen vuil en stof, maar vriendelijk voor uw apparatuur en het milieu. Niet alleen stof, maar ook inkt, ballpointvlekken en nicotineaanslag gaan wij graag voor u te lijf. Het resultaat? Een blinkend schoon kantoor!

Reinigen met osmosewater

Voor het reinigen van gevels en telescopisch glas, maken wij gebruik van osmosewater: Reversed Osmose (RO). Dit water verwijderd alle mineralen en vervuilingen. Naast een perfecte reiniging is zijn reversed osmose (RO) ook een milieuvriendelijke manier van reinigen. Het resultaat is een streep- en vlekloos oppervlak.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bellen is sneller en doet u naar: 0228-519044.

Industriële Reiniging en -machines, Schoonmaakbedrijven, Glazenwasserijen, Specialistische reinigingsbedrijven, Glazenwassersbedrijf, Kantoorapparatuur reiniging, Interieurreiniging, Glasbewassing, Sanitair reiniging, Gevelreiniging en-bescherming, Dakgootonderhoud, Textielverzorging, Graffiti verwijderen, Bouwschoonmaak en Tapijtreiniging in Bovenkarspel, Noord-Holland.

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact opnemen met Nefertiti - Bovenkarspel (Noord-Holland)