Bedrijfsgegevens
Budget Cleaning Service
Melchiorstraat 48
Oudesluis
Trefwoorden:
Kantoren, Scholen, Flats, Tapijt reinigen, Vloeronderhoud, Huishoudelijke diensten, Marmer kristalliseren, Glasbewassing, Telescoop glasbewassing, Hotels
Bedrijfsinformatie:

Budget Cleaning Service, Oudesluis


Bent u voor onderhoud en schoonmaak van uw huis of bedrijfspand op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en efficiënt schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet verder, bij Budget Cleaning Service bent u aan het juiste adres! Budget Cleaning Service bezit een betrouwbare en servicegerichte reputatie en komt zijn afspraken met u altijd na. Projecten worden zo snel mogelijk opgepakt en binnen een realistisch gepland tijdschema gerealiseerd. Aan loze beloftes heeft u immers niks!

Budget Cleaning Service biedt een breed pakket aan schoonmaakdiensten, van specialistische reiniging tot aan dagelijkse, reguliere schoonmaak, van tapijt- en meubelreiniging tot glasbewassing. Tevens kunt u terecht voor eenmalige schoonmaakprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, denk aan nieuwbouwprojecten, calamiteitenschoonmaak en de oplevering van woon- of bedrijfspanden.

Budget Cleaning Service verricht schoonmaakwerkzaamheden voor onder meer gemeenten, scholen, banken, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen, maar ook voor particulieren. U merkt het, geen klus is Budget Cleaning Service te groot of te klein. Maar bij elk project staan voor hen een regelmatige kwaliteitscontrole en een goede communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

Met iedere opdrachtgever inventariseert Budget Cleaning Service vooraf duidelijk de wensen met betrekking tot onderhoud en schoonmaak. Is dat eenmaal goed met u doorgesproken en in kaart gebracht, dan zult u merken dat u ook qua prijs bij Budget Cleaning Service goed zit. Hun offertes zijn scherp en concurrerend, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom, Budget Cleaning Service maakt graag een offerte voor uw project, groot of klein. Zij horen graag van u!

Kijk voor meer informatie op de website.

Contact opnemen met Budget Cleaning Service - Oudesluis (Noord-Holland)