VindBedrijven.nl

Rietdekkersbedrijf J. Vaartjes

Oudeweg 9
Ossenzijl
Overijssel

Rubrieken:


Trefwoorden:
Rietdekkersbedrijf, Riet, Rietdekkers, Ossenzijl


Bedrijfsinformatie:

kent het wel, u bent eigen baas. Geen mensen die u vertellen wat te doen. U vertelt uw medewerkers wat ze kunnen doen. Idealer kan haast niet.

Toch is er een kink in de kabel.

Vakantie? een dagje vrij? lang weekend er tussen uit? of gewoon een paar extra handen die snijden zoals u dat zou doen? Geen vervanger te vinden zoals u? Uitzendbureau weer een te dure "slager"gestuurd? stuur een mail voor een vrijblijvende offerte.

Zit u op een dood spoortje? Alles al gehad? stunten met prijzen niet uw ding? Laat eens een opnafhankelijke blik werpen op uw winkel. Stuur een mail voor een vrijblijvende offerte.

uw oplossing voor het vrije dagen probleem.

Binen de retail is het probleem van personele bezetting goed geregeld. Je bent een dag vrij en je produceert de dag er voor gewoon wat extra voorraad. Is iets op? Dat pakken ze maar wat anders mee. Of je huurt een uitzend"slager" in.

Echter voor u als zelfstandig ondernemer, zijn maar weinig oplossingen te vinden. Door de jaren heen, heb ik ervaring opgedaan binnen alle facetten van de vleessector. En als zefstandig ondernemer met een winkel, weet ik dat het opgelucht op vakantie gaan, of rustig een dagje of midweekje vrij nemen alleen maar stress opwekt. Al is uw medewerker nog zo accuraat, het gaat toch nooit 100% zoals het zou gaan als u er wel zou zijn. Samen kunnen we er naar toe werken, dat uw vakantie rust oplevert. En u ook daadwerkelijk ontspannen bent en uitgerust weer terug komt in uw zaak.

Stuur eens een mail om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw vervanging, tijdens het wel verdiende vrij zijn.

Uw oplossing voor de extra handjes.

Er staan drukke dagen voor de deur. Het is paardenmarkt in uw dorp. Het is carnaval in uw stad. Het is kermis. Het is altijd wat, wat drukte oplevert. En u zoekt een gedege hulp in uw winkel? Worstmakerij, extra gourmetschalen, een vakkundige slager met oog en hart voor uw klant, een teamspeler die met uw medewerkers gaat voor de zaak?

Stuur een mail om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Slager voor een bepaalde tijd, op bepaalde dagen.

Door wat voor omstandigheden dan ook komt u net even voor 4 maanden een slager tekort op bijvoorbeeld dinsdag. Lastig om dan iemand te werven en aan te nemen voor 1 dag en voor 4 maanden. Of 2 dagen en 5 maanden. Spaar de kosten voor het wervongs en selectie proces. En stuur een mail voor een vrijblijvende offerte.
Contact opnemen met Rietdekkersbedrijf J. Vaartjes Terug

Richtlijnen Google Mijn Bedrijf